fbpx

Inovație în rejuvenarea facială! Ce trebuie să știi despre hidrodermabraziunea cu JetPeel de la SKiN MedSpa

JetPeel _ SKiN MedSpa _ vitamina C

Riduri? Pete pigmentare? Ten uscat? Cicatrice și urme de acnee? Majoritatea dintre noi am înscris pe lista de inamici cel puțin unul dintre factorii de mai sus. Din fericire, odată cu „depunerea” oficială a declarațiilor de război, au apărut și armele eficiente pentru a contracara oricare dintre inconvenientele de mai sus.
Așa că azi îți spunem care este cea mai tare inovație în rejuvenarea facială a momentului! Află tot ce trebuie să știi despre hidrodermabraziunea cu JetPeel, un tratament performant de la SKiN MedSpa ale cărui rezultate te vor lăsa cu gura căscată!

Ce este hidrodermabraziunea cu JetPeel?

Atunci când industria aerospațială de cea mai înaltă generație întâlnește principiile celei de beauty, e clar că nu putea ieși decât ceva care să te încânte. Este cazul hidrodermabraziunii cu JetPeel, un tratament ultra-eficient pentru riduri, acnee, cearcăne, elasticitate, cicatrice, pentru fermitate și pentru curățarea în profunzime a pielii.

Ce impresionează? Dispozitivul de ultimă generație, ce are la bază o tehnologie unică. JetPeel curăță porii în profunzime și îi pregătește pentru a primi cocktail-ul de substanțe antiage și vitaminizante. Cum? Folosind un jet de oxigen puternic presurizat ce difuzează apă distilată cu alte substanțe benefice tenului, la o viteză supersonică în piele.
După ce tenul a fost curățat mai bine ca niciodată, specialiștii vor aplica mezoterapia fără injectare, infuzând astfel în cele mai adânci straturi ale pielii substanțe active și super eficiente (complex antiaging format din peptide, proteine, patru tipuri de acid hialuronic, vitamine).
Tenul e hidratat după ce a fost curățat, revitalizat, elasticitatea și fermitatea sunt în mod exponențial îmbunătățite, ridurile sunt estompate și pielea ta strălucește de dragoste și de bucurie.

Cui este recomandat tratamentul de hidrodermabraziune cu JetPeel?

E evident că oricui. Spre deosebire de Botox sau de tratamentele cu laser, JetPeel nu presupune niciun disconfort și nici nu are efecte adverse. Non-invaziv, cu grad de disconfort zero, este acea dovadă că știința poate avansa atât de mult încât să ne determine să privim viața cu alți ochi.
Astfel, tratamentul JetPeel este recomandat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire, celor care se confruntă cu pielea uscată și ternă, celor care își doresc să recupereze vitalitatea tenului sau care suferă de sensibilitate. Firește că nu puteam uita nici de clientele cu acnee sau semne de la coșuri, de fetele și femeile care deja nu își mai suportă porii dilatați sau de cele care au rozacee și cuperoză.
Folosind doar oxigen, fără a întrebuința căldura, bazându-se pe o presiune puternică dar totodată delicată pentru a curăța și a intensifica circulația, și hidratând cu un cocktail de ingrediente personalizate, hidrodermabraziunea cu JetPeel este o soluție minunată și pentru tenul care se irită ușor. Iar asta este cea mai bună veste!

JetPeel _ SKiN MedSpa _ acid hialuronic

Beneficiile tratamentului de hidrodermabraziune cu JetPeel

Hidrodermabraziunea a luat locul microdermabraziunii în clinicile de estetică medicală, fiind mai delicată și totodată mai eficientă. Conjugată cu oxigenul la presiune înaltă, hidrodermabraziunea cu JetPeel poate acționa precum un peeling chiar mai eficace decât exfolierea pe bază de acizi. Și clar, lipsită de efecte adverse.

Iată care sunt și alte beneficii esențiale ale hidrodermabraziunii cu JetPeel: revitalizează și întinerește pielea, reface textura dermului în zonele cu cicatrice sau cu acnee, tratează petele pigmentare ce apar odată cu înaintarea în vârstă și curăță tenul în profunzime.
În urma mezoterapiei, pielea e intens hidratată, rejuvenată, ridurile dispar ca prin minune, iar elasticitatea și fermitatea sunt restaurate, așa cum nu ți-ai mai fi permis să crezi că e posibil. De asemenea, JetPeel stimulează metabolismul celular, oxigenează în profunzime și intensifică și producția de colagen: așa arată, în viziunea noastră, fața unui viitor luminos pe care ni-l dorim.

Prin prisma tuturor aspectelor pe care ți le-am revelat mai sus, putem conchide pe un ton glorios că hidrodermabraziunea cu JetPeel este tratamentul la care e musai să apelezi dacă te așteaptă un eveniment special. Curățând în profunzime tenul, revelând o piele nouă, cu aspect neted și luminos, JetPeel facilitează aplicarea machiajului, așa că pielea ta va arăta de milioane. Ten de zeiță, venim!

Cât durează o ședință de hidrodermabraziune cu JetPeel și ce simți?

Dacă la Botox sau la tratamentele cu laser veneai echipată cu tot curajul, știind că beneficiile sunt uimitoare, dar că vei plăti cu o anumită doză de disconfort, la JetPeel te îndemnăm să te prezinți numai cu dorința de a te relaxa. Tratamentul este non-invaziv, nedureros și fără efecte adverse.
De fapt, ceea ce vei simți va fi un duș rece dar extrem de plăcut cu aer comprimat pentru ten, o senzație inedită și tare relaxantă. Nu ne-am mira dacă data viitoare vei alege hidrodermabraziunea cu JetPeel nu doar datorită super efectelor sale, dar și pentru că îți place.
În ceea ce privește mezoterapia, aceasta se va simți precum un masaj extrem de plăcut.
Ședința de hidrodermabraziune cu JetPeel durează aproximativ 45 – 60 de minute, în funcție de zona pe care o tratezi și de nevoile tenului tău.

JetPeel _ SKiN MedSpa _ antiageing
De câte ședințe de hidrodermabraziune cu JetPeel ai nevoie?

În general, specialiștii recomandă 4 – 6 ședințe de JetPeel, care trebuie programate la un interval de 7 zile pentru a asigura cele mai bune rezultate. După această perioadă, te poți abona la o ședință de hidrodermabraziune cu JetPeel, o dată pe lună, pentru întreținere. Va fi acel cadou pe care ți-l faci singură pentru că ai fost extrem de „cuminte”.

Există și restricții în tratamentul cu JetPeel?

Fiind non-invaziv, cu o eficacitate și siguranță demonstrate, fără efecte secundare, JetPeel e recomandat cu căldură tuturor tipurilor de ten. Da, inclusiv celui sensibil sau cuperozic, pe care le știi atât de pretențioase.
Însă, dacă suferi de infecții virale acute, așa cum este un herpes, de exemplu, mai bine consultă-te întâi cu specialistul. După ce afecțiunea a fost însă tratată, hidrodermabraziunea cu JetPeel te așteaptă cu brațele deschise.
Tratamentul nu este recomandat nici femeilor care sunt însărcinate sau care alăptează.

Credem că răspunsul la întrebarea „ar trebui să optezi pentru hidrodermabraziunea cu JetPeel?” e cât se poate de evident „da”.
Nu mai rămâne decât să stabilești unde și când. Locația ți-o sugerăm noi: SKiN MedSpa, performantele clinici unde frumusețea se întâlnește cu știința, avansul medical dă mâna cu căldura personalului super calificat, iar satisfacția clientului este pe primul plan. „Când” trebuie să decizi tu, programându-te online!
Relaxare plăcută și frumusețe luminoasă, îți dorim!

Vb. cu un Reprezentant Medical