Aparate de slăbit profesionale ANTICELULITĂ saloane și clinici


Medical Estetic Line vă oferă o gamă completă de aparate de slăbit profesionale, aparate anticelulită, non-invazive, destinate saloanelor si clinicilor estetice. Performanța echipamentelor de slăbire localizată anticelulitice este dovedită de numeroasele studii clinice și susținută atât de către medici, cât și de terapeuți, datorită rezultatelor pozitive. Dotați-vă centrul de înfrumusețare cu cele mai noi și eficiente aparate de slăbit de la DEKA Laser, Selenia Italia sau Cosmosoft. Echipamentele fabricate de aceste brand-uri de renume mondial, combină diverse tehnologii și metode de tratament, pentru rezultate performante.

Aparatele din portofoilul nostru folosesc doar tratamente non-invazive, iar toate terapiile se desfăsoară în siguranta totală. Calitatea si eficacitatea tratamentelor, permit o creștere rapidă a salonului/clinicii si facilitează recuperarea rapidă a investiției Testează aparatele de slăbit Medical Estetic Line și alege soluția optimă pentru cabinetul tău. Pacienții dumneavostră merită cele mai sigure și eficiente terapii.

APARATE DE SLĂBIT PROFESIONALE - APARATE ANTICELULITĂ

ONDA COOLWAVES

DEKA Laser
DETALII APARAT

X-MAGIC

SELENIA Italia
DETALII APARAT

X-GENIA

SELENIA Italia
DETALII APARAT

X-SHAPE

SELENIA Italia
DETALII APARAT

BODYSCULPTOR

Cosmosoft
DETALII APARAT

Spune ADIO Celulitei cu Aparatele de Slăbit pentru Saloane și clinici Medical Estetic Line

ONDA este primul aparat de slăbit din lume, care folosește Coolwaves™, microunde medicale speciale, care targhetează numai celulele grase și membranele acestora, eficient și neinvaziv!

Tehnologia patentată MultiAction de la Selenia Italia, livrează un fascicul de 3 tehnologii: radiofrecvență, ultrasunete și fotobiostimulare, personalizat (diferite frecvențe și diferite intensităti). Acțiunea nu este doar la suprafată, ci și în profunzime.

Tratamente terapeutice anticelulită de profunzime, non-invazive, nedurerose și cu rezultate de lungă durată, pentru: celulită, grasime localizată, piele lăsată (fermitate), retentie de apă și metabolism celular slab.

Solicită Ofertă Aparate de Slăbit Profesionale – Aparate Anticelulită!

Înteleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica nostră de confidențialitate.