Aparate Epilare Definitivă Laser, Leziuni Benigne Pigmentate și Leziuni Vasculare pentru Clinici și Saloane

Medical Estetic Line vă oferă o gamă completă de aparate profesionale de epilare definitiva cu laser, destinate clinicilor estetice și saloanelor de înfrumusețare. Cele mai noi tehnologii DEKA de epilare laser, echipamente de calitate superioară, sigure și eficiente, soluția profitabilă pentru orice clinică sau salon. Epilare definitiva laser este recunoscuta de numeroase saloane de infrumusetare si de experti in estetica, ca fiind cea mai eficientă metoda de epilare.

DEKA a dezvoltat o tehnologie care optimizează cuplarea laser-piele prin dublarea transmisiei de energie, cu o eficiență energetică nemaivăzută până acum! Vârful din safir care vine în contact cu piele scade variația indexului de reflexie prin reducerea pierderii de energie reflectată.

Sisteme Laser Profesionale Epilare Definitivă - leziuni pigmentate - leziuni vasculare

Motus AY

DEKA Laser
DETALII APARAT

Motus AX

DEKA Laser
DETALII APARAT

Synchro FT

DEKA Laser
DETALII APARAT

Minisilk FT

DEKA Laser
DETALII APARAT

BENEFICIAZĂ DE TOATE AVANTAJELE EPILARII LASER FĂRĂ LIMITĂRI!

DEKA a depășit limitările și dificultățile tradiționalului Alexandrite pentru epilare, păstrând în același timp toate avantajele. Tehnologia Moveo utilizează mișcări simple, egale pe porțiuni specifice, îndepărtând rapid părul nedorit datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și de efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

Dotează-ti Clinica sau Salonul cu cele mai eficiente LASERE EPILARE DEFINITIVĂ - dermatologie

Solicită Ofertă de Aparate Laser Epilare Definitivă

Înteleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica nostră de confidențialitate.