fbpx

Află totul despre BodySculptor, tratamentul de remodelare corporală al momentului de la SKiN MedSpa

BodySculptor _ SKiN MedSpa

Kilogramele în plus nu reprezintă doar o sursă de disconfort de ordin vizual, ci sunt, în opinia experților, una dintre cele mai importante cauze ale multor afecțiuni ce pun în pericol viața. Așa că nu e de mirare că accentul pus pe menținerea unei greutăți normale este tot mai pronunțat în ultima perioadă: și totuși, ce faci atunci când nici sportul, nici dieta nu te mai ajută?

Industria medicală și de beauty și-au unit forțele și ne-au redefinit relația cu grăsimea corporală prin tratamente de ultimă generație. Și totuși, parcă niciunul nu e mai eficient, mai dedicat respectării proceselor naturale din corp și mai înclinat să ofere rezultate uimitoare decât BodySculptor de la SKiN MedSpa!

Vezi de ce noi ne punem toate speranțele în el în rândurile de mai jos!

Ce este BodySculptor, tratamentul de ultimă generație care schimbă vieți?

Oricât ai alerga la jogging, oricâte tentații culinare ai ocoli cu dibăcie, oricâte diete ai urma cu temeinicie, grăsimea de pe abdomen pur și simplu refuză să te părăsească? Nu te învinui, responsabilizându-te constant, deoarece și specialiștii consideră că există depozite de grăsime periculoase și „viclene”, care nu se dau bătute cu una, cu două, și împotriva cărora ai nevoie de forțe supraomenești.

Tocmai de aceea Cosmosoft Franța a inventat BodySculptor! Tratamentul de remodelare corporală pune în valoare principiile biostimulării și ale drenajului limfatic prin presoterapie, fiind un dispozitiv de ultimă generație. Ce se remarcă la el? Nu numai că te va ajuta să slăbești, dar are și efecte wow în ceea ce privește wellbeing-ul tău.

Și chiar și în privința eliminării depozitelor de grăsime, realizările sunt excepționale și cu mult peste ceea ce regăsești în mod normal pe piață. Astfel, BodySculptor nu te scapă doar de grăsimea subcutanată, ci și de cea viscerală. De ce este atât de important? Grăsimea viscerală nu e numai sâcâitoare și încăpățânată, dar și extrem de periculoasă. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, circa 30% dintre oameni tind să sufere, din cauza acestui tip de grăsime, de boli înfiorătoare precum cele cardiovasculare, atacul cerebral, diverse tipuri de cancer sau de infertilitate. Nu e de mirare deci că aceeași OMS atenționa că grăsimea viscerală e principala cauză a mortalității la nivel mondial.

Veștile bune curg! Nu numai că BodySculptor prelungește viața, dar elimină depozitele de grăsime viscerală într-un mod sigur, eficient și inofensiv, folosind principiile BioStimulării®. Astfel, este stimulat câmpul magnetic de frecvență joasă din jurul corpului tău, fiind transmise mesaje informaționale cuantice ce vor comanda celulelor să elibereze grăsimea, aceasta fiind „topită” prin eliberarea de energie. Procesul este același ca atunci când slăbești în mod natural, așa că nu ai niciun temei să fii îngrijorată.

Când este recomandat tratamentul cu BodySculptor?

Fiind vorba despre o procedură 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare, ce nu presupune niciun grad de disconfort și în urma căreia îți poți relua activitatea imediat, BodySculptor poate fi folosit nu numai de orice femeie care vrea să slăbească, dar și care este interesată de starea sa de bine și de sănătate: nu ne încadrăm oare toate în această categorie?

BodySculptor _ grasime viscerala.jpg

De asemenea, iată care sunt alte indicații ale procedurii: tratamentul sindromului X-metabolic, reducerea obezității, mai ales după sarcină, dar și a celei provocate de stres sau de renunțarea la fumat, tratarea infertilității, creșterea speranței de viață după infarct.

Care sunt beneficiile tratamentului BodySculptor?

Pregătește-te pentru o listă cuprinzătoare și impresionantă!

În primul rând, BodySculptor te ajută să slăbești cu rezultate garantate. Și mai wow este că grăsimea vizată e cea din talie, la care ajungi mult mai greu. Nu neapărat kilogramele pierdute te vor lăsa cu gura căscată, cât centimetrii dispăruți din talie: poți scăpa de circa 2 – 10 cm și poți reduce chiar două mărimi la haine. Dar vei elimina cu aceeași rată de succes și grăsimea de pe brațe, genunchi, coapse, șolduri sau gambe.

Să nu crezi că rămâi și cu aceeași greutate! Dimpotrivă, sunt cazuri în care pacienții au dat jos între 2 și 10 kilograme în numai 6 săptămâni. Da, cu cât citim mai multe informații despre BodySculptor, cu atât suntem mai sigure că e răspunsul corect la problemele noastre.

De asemenea, BodySculptor este incredibil de eficient împotriva grăsimii viscerale, așa cum ți-am povestit mai sus. Și, dat fiind pericolul extrem presupus de aceasta, nu putem decât să aplaudăm. Conform studiilor, poate fi eliminată până la 8,5% din grăsimea viscerală!

Continuăm cu efectele de diminuare a depozitelor de celulită. Cu alte cuvinte, BodySculptor poate fi „responsabil” și pentru aspectul tău fabulos în costumul de baie.

Ce mai e de adăugat? BodySculptor te va face să te simți bine, te va relaxa și va reduce și senzația de picioare obosite și grele. Eliberând energia și stimulând circulația limfatică, procedura este extraordinară pentru a te face să te simți ușoară precum o pasăre în zbor.

Cât durează o ședință cu BodySculptor și de câte ai nevoie?

Nedureroasă, non invazivă, relaxantă, ședința de BodySculptor durează circa 30-45 de minute, dar te vei bucura de fiecare clipă. Mai mult, când vei pleca de la salon, vei avea senzația că ești un alt om.

În ceea ce privește numărul de ședințe recomandate, răspunsul este personalizabil. În general, specialiștii indică câte 3 ședințe pe săptămână, timp de 4 luni. Cu toate acestea, dacă situația ta e una dramatică, poți opta și pentru ședințe zilnice cu BodySculptor: ți-am spus că nu au absolut niciun efect advers.

Cât timp se vor menține rezultatele obținute cu BodySculptor?

Nu numai că impresionează cu calitatea lor, dar efectele incredibile de care te vei bucura după ce ai spus „da” BodySculptor se pot menține pentru minimum 6 luni. Dar și mai convingător este faptul că mecanismul de reactivare celulară continuă mult după ce ai încheiat ședințele, cu condiția să te abonezi la o dietă echilibrată și să faci mișcare.

Noi te așteptăm la SKiN MedSpa pentru a descoperi de ce BodySculptor este tratamentul de remodelare corporală al momentului. Scapă de kilogramele în plus și de centimetrii din talie, de grăsimea subcutanată și de cea viscerală, în mod echilibrat, inteligent, protejând în același timp prețioasa ta sănătate și investind în ceea ce contează: nu numai fizicul, dar și psihicul tău.

La SKiN MedSpa avem grijă de clienții noștri, de confortul și de siguranța lor, și credem într-un singur dicton: fericirea și satisfacția celui care îți calcă pragul este cea mai importantă!

Vb. cu un Reprezentant Medical