Laser Alexandrite 755 nm & Nd:YAG 1064 nm


Performanță de Neegalat pentru Epilare Laser, Aplicații Vasculare și Cele Mai Populare Proceduri Estetice.

Secretele Succesului

Studio 1

Eficient
pe Toate
Tipurile de Păr


Datorită impulsurilor scurte, Again PRO este capabil să vizeze și părul mai deschis la culoare și mai subțire în zonele delicate.

Studio 2

Rapid,

Sigur și

Confortabil


Puterea de vârf crescută și puterea de răcire mai puternică fac tratamentele mai rapide și percepția durerii aproape de zero.

Studio 3

Eficacitate maximă cu timp de recuperare minim

Exclusivitatea și selectivitatea mai mare a lungimii de undă, care este absorbită direct de colagen, permit să se lucreze cu mai multă eficacitate la stimularea acestuia și producerea de noi fibre, cu cerințe mai mici de energie în comparație cu noile lungimi de undă care acționează asupra apei.

Multidisciplinar
pe Toate
Zonele Corpului


Lungimea de undă dublă, gama largă de dimensiuni ale spoturilor și cele 2 modalități de emisie oferă tratamente de încredere: de la epilare laser la tratamente vasculare și întinerire non-ablative.

Accesorii & Noutăți Again PRO

Aplicatorul de 30 mm & Seria Completă

Again are la dispoziție mai mult de 11 aplicatori selectabili cu diferite mărimi diferite disponibile (de la 2,5 la 30 mm), sistem automat de recunoaștere a spoturilor și conector ergonomic pentru dispozitivele de răcire cu aer.

Știința din Spatele Tehnologiei MOVEO

Aplicatorul MOVEO reduce drastic cantitatea de energie reflectată de piele lucrând în contact cu pielea la o fluență mai mică. Această tehnologie exclusivă de la DEKA este potrivită pentru o gamă largă de aplicații (epilare, leziuni pigmentare, leziuni vasculare și întinerirea pielii)

 

MOVEO HR – Epilare Definitivă

Tehnologia MOVEO HR constă în treceri multiple pe zone mici definite. Acest lucru determină încălzirea treptată și distrugerea firelor de păr nedorite. Procedura este practic nedureroasă și fără efecte secundare.

DEKA-Laser-Moveo-HR-Focus-on-Hair-Removal

MOVEO PL – Leziuni Pigmentare

Prin încălzirea progresivă a leziunilor pigmentate, MOVEO PL este extrem de eficient și confortabil, fără decolorarea sau hipopigmentarea pielii.

DEKA-Laser-Moveo-PL-Focus-on-Pigmented-Lesions

MOVEO SR – Rejuvenare Pielii

Acțiunea controlată multipass a MOVEO SR determină o creștere progresivă a căldurii la nivel dermic, ceea ce stimulează un proces neocolagenic.

DEKA-Laser-Moveo-SR-Focus-on-Skin-Rejuvenation

MOVEO VL – Leziuni Vasculare

Aplicatorului MOVEO VL acționează specific direct asupra leziunilor vasculare cu reflexie redusă a energiei. Este foarte eficient în roșeața vasculară superficială.

DEKA-Laser-Moveo-VL-Focus-on-Vascular-Lesions

MOVEO GLO – Timp de recuperare minim

3 tratamente pentru îmbunătățirea pielii feței într-o singură sesiune SR + VL + PL. Cu tratamentul MOVEO GLO, Again PRO poate aborda leziunile vasculare, stimularea colagenului și leziunile pigmentare cu confortul tehnologiei patentate MOVEO și timp de recuperare minim.

 

DEKA-Laser-Moveo-GLOing-Results-with-Minimal-Downtime

După succesul platformei AGAIN, DEKA a proiectat și realizat o platformă îmbunătățită în stilul și performanța sa: AGAIN PRO – cu niveluri de putere crescute, viteză de tratament fără egal și noi impulsuri specifice pentru a trata și părul deschis și subțire, și pentru a maximiza eficacitatea tratamentelor vasculare.

AGAIN PRO introduce un sistem cu două lungimi de undă mai eficient și extrem de flexibil, care oferă tratamente fiabile și rentabile pentru toate tipurile de păr (chiar și cel mai fin și mai deschis) în cel mai rapid și mai sigur mod.

Timpul de tratament este redus cu 50% și performanța este crescută datorită gamei largi de dimensiuni ale spoturilor și a puterii mai mari a sistemului.

Mai mult de 11 aplicatori selectabili:

 • Diferite dimensiuni disponibile (2,5-30 mm)
 • Sistem automat de recunoaștere a spoturilor
 • Conector ergonomic pentru dispozitive de răcire cu aer
 • Cel mai mare spot – dimensiune 30 mm

AGAIN PRO Introduce un puls optimizat pentru tratamentele vasculare care maximizează eficacitatea reducând durerea în același timp.
 

Aparatura estetica medicala

Pentru oferte Again PRO sau mai multe informații despre sistemul laser nu ezitați să ne contactați!

  Vezi mai jos toate clinicile autorizate DEKA Laser

  Vezi toate clinicile partenere unde poți face procedura de epilare definitivă cu aparatele DEKA Laser ALEXANDRITE NATURAL.

  Unde mă pot epila cu aparatele DEKA Laser Alexandrite Natural: AGAIN, Motus AX și Motus AY?

  Cea mai nouă și eficientă tehnologie de epilare definitivă de la DEKA Laser – MOVEO [...]

  VEZI CLINICI PARTENERE