Aparat epilare definitivă prin electroliză

SINEPIL ESTE UNICA SOLUȚIE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PărulUI subțire și deschis la culoare, lipsit de melanină

SINEPIL

APARAT ELECTRO EPILARE DEFINITIVĂ

Dispozitivul dispune de o termoliză la frecvență de 13,56 MHz care permite livrarea instantanee a energiei de coagulare către structurile germinative ale părului cu rezultate imediate, precum și un sistem de curent combinat care permite o epilare specială prin electroliză „chimică”, bazată pe distrugerea celulelor germinative. Sistem testat și sigur, cu rezultate excepționale de epilare pe orice tip și culoare de păr (alb, blond, rosu și maro) și pe orice culoare de piele.

Sinepil este un aparat extrem de avansat tehnologic care oferă personalizarea optimă a tratamentului datorită celor 4 moduri de lucru: Microflash, Thermo, Blend, Hyperblend, specific pentru o epilare eficientă, sigură și nedureroasă pe toate zonele feței și corpului, fără a afecta piele.

Puterea mare, reglajele precise până la miime de secundă și ușurința în programare permit operatorului autonomie maximă și siguranță în utilizare, cu rezultate perfecte de epilare.

Software-ul sofisticat este ușor de utilizat: configurația aparatului vă permite să selectați cel mai potrivit program de epilare pentru caracteristicile zonei și părului cu 436 de programe și 3888 posibile setări diferite.

O garanție de succes!

sinepil - inovație tehnologică

Sinepil

Echipamentul Sinepil dispune de numeroase caracteristici de inovație tehnologică de care beneficiază în mod direct terapeuții:

 1. CONEXIUNEA LA INTERNET care permite actualizări periodice ale protocoalelor și gestionarea asistenței de la distanță.
 2. INTERFAȚĂ FOARTE INTUITIVĂ ȘI PERFORMANTĂ care permite terapeutului să personalizeze tratamentele în funcție de nevoile estetice ale clientului.
 3. SISTEM DE AUTODIAGNOSTIC INTEGRAT care permite verificarea eficienței dispozitivului și a aplicatorilor în timp real.

De ce sinepil?

 • Epilare definitivă și electrocoagulare pentru fiecare zonă a feței și corpului, pe orice tip și culoare de păr și piele.
 • Permite specializarea în domeniul epilării definitive și utilizarea în combinație cu alte dispozitive.
 • Ideal de folosit după procedura de epilare cu laser alexandrite sau diodă, unde rezultatele nu au fost satisfăcătoare pentru firele de păr subțiri sau lipsite de melanină.
 • Tratament la mare căutare, atrage noi clienți.
SinepilSinepil

AVANTAJE PENTRU CENTRUL TĂU ESTETIC

Sinepil
 1. Autonomie și Siguranță Autonomie maximă și siguranță în utilizare, cu rezultate de epilare perfecte.

 2. Training și Asistență

  Se asigură training de specialitate. Monitorizare în timp real și asistență de la distanță.

 3. Rentabilitate Mare

  Îmbunătățiți-vă performanța chiar și pe părul deschis sau subține și zone dificile. Completează-ți oferta de tratamente specializate.

 4. 100% Tehnologie Italiană

  Echipament cu design italian, construit cu utilizarea minimă a materialelor plastice, respectând mediul înconjurător.

REZULTATE ÎNAINTE ȘI DUPĂ SINEPIL

ÎNAINTE

rezultat dupa sinepil

DUPĂ

rezultat inainte sinepil

ÎNAINTE

DUPĂ

rezultat inainte sinepil

ÎNAINTE

DUPĂ

rezultat inainte sinepil

ÎNAINTE

rezultat dupa sinepil

DUPĂ

Pentru oferte SINEPIL sau alte informații nu ezitați să ne contactați!