BodyStim imperium brera
BodyStim aparat

BodyStim by Imperium®

Tratament de stimulare a mușchilor interiori

BodyStim de la Imperium® este un dispozitiv inovator și non-invaziv pentru tratamente corporale care combină numeroase funcții integrate într-un singur sistem. BodyStim de la Imperium® promovează un antrenament intens care ajută la volumizarea mușchilor și tonifierea pielii, oferind corpului un aspect mai sănătos și mai tânăr, într-un mod non-invaziv și confortabil.

Rezultatele sunt rodul sinergiei a două tehnologii de avangardă bazate pe combinația simultană de diatermie RF asociată cu Contracții Musculare (Tehnologia Diatermocontracție®, brevetată de Brera Medical din 2010, reprezintă un avans unic și fără egal pe piață. Această tehnologie, testată și rafinată continuu de-a lungul anilor, stă ca o realizare singulară, invidiată și niciodată replicată la standardele sale excepționale.)

Pulsul Diatermic RF, datorită caracteristicilor sale biorecunoscute, produce recrutarea masivă a fibrelor, păstrând un confort excepțional în timpul sesiunii de tratament. Contracțiile musculare generate de unicul Puls RF Diatermic pot fi combinate cu acțiunea termică produsă de același semnal pentru a promova fermitatea, strângerea și tonifierea pielii.

UN ANTRENAMENT INTENS PENTRU CORP CARE AJUTĂ LA STRÂNGEREA PIELII & VOLUMIZAREA ȘI TONIFIEREA MUȘCHILOR

 • PRODUCȚIA DE ACID HIALURONIC
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA TEXTURII PIELII
 • HIPERTROFIA MUSCULARĂ
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA PRODUCȚIEI DE ATP
 • NEOELASTOGENEZĂ ȘI NEOCOLAGENEZĂ
 • STIMULAREA METABOLISMULUI LOCAL
 • OXIGENAREA ȘI FERMIZAREA ȚESUTURILOR
 • TRATAMENTUL CELULITEI

TEHNOLOGII REÎNNOITE PENTRU REZULTATE ȘI MAI SURPRINZĂTOARE

thermosculpt ™

Două benzi de dimensiuni diferite, fiecare echipată cu un senzor termic, create pentru a se potrivi diferitelor forme ale corpului. Acestea livrează Diatermocontracție RF® și permit tratamentul să fie controlat automat de Imperium® Body Stim.

biQuad+ ™

biQuad+ ™

Un aplicator multi-polar capacitiv RF pentru tratamentul corpului cu 4 electrozi care emit Diatermocontracție RF® (și în mod cadență) echipat cu un senzor termic. Datorită designului său, permite un tratament confortabil care ajută la sculptarea și redefinirea corpului în zone mai mari.

ZONE ȚINTĂ

ZONE ȚINTĂ

3 NOI METODE DE TRATAMENT DIATERMOCONTRACȚIE®

thermosculpt-bodystim-imperium

Livrează Diatermocontracție RF® tratând zone anatomice, atât simetrice cât și asimetrice, utilizând diferite configurații și setări, cu posibilitatea de a folosi până la 4 aplicatori simultan (16 electrozi radio).
Această metodă este împărțită în 3 faze ciclice de tratament (Încălzire, Intensiv și Răcire) producând rezultate comparabile cu cele ale unei activități fizice intense într-un timp semnificativ mai scurt.

biquad-plus-body-stim-imperium

Livrează Diatermocontracție RF® fără utilizarea electrozilor de retur, oferind versatilitatea de a trata zone anatomice neregulate. Acest mod permite utilizarea simultană a doi aplicatori cu configurații distincte, garantând rezultate mai eficiente și mai precise.
Clientul poate beneficia de un masaj relaxant și plăcut în timpul tratamentului.

Acesta integrează simultan efectele Thermosculpt™ și biQuad+™ permițând tratarea diferitelor zone ale corpului cu rezultate personalizate în funcție de nevoile clientului.

FUNCȚIONALITĂȚI LA NIVEL ÎNALT

2 Subiecți / Tratamente simultane.

 • 2 Canale de livrare configurabile
 • 4 Conexiuni pentru aplicatori
 • Control live cu senzori termici
 • Sfaturi pentru plasarea pad-urilor
 • Ecran tactil
 • Software ușor de utilizat
 • Tavă elegantă și funcțională

MODURI SPECIALE

Amplificator Diatermic în timpul sesiunii.

Polaritate dinamică pentru contracție maximă.

toning-body-stim

Stimulare musculară intensivă pentru tonifiere.

Rezultate înainte și după BodyStim

Prezentare video BodyStim

Aparatura estetica medicala

Pentru oferte BodyStim sau alte informații nu ezitați să ne contactați!