DE CE SĂ ALEGI APARATUL DE PLASMĂ NeoGen?

 • Gamă largă de energie pentru proceduri personalizabile
 • Ideal pentru tratarea întregului corp
 • Interfață utilizator destinată mai multor practicieni
 • Oferă soluții estetice și dermatologice
 • Tratamente pentru o gamă extinsă de tipuri de piele

INDICAȚII APROBATE

 • Cicatrice acneice
 • Keratoză actinică
 • Riduri faciale
 • Riduri non-faciale
 • Leziuni pigmentare
 • Keratoză seboreică
 • Papilomavirusuri virale
NeoGenEVO-aparat-plasma-medical (1)

Echipamentele cu plasmă NeoGen dețin și FDA

Ce poate face NeoGen pentru tine?

NeoGen tratează simultan mai multe aspecte ale sănătății și aspectului pielii folosind tehnologia unică cu plasmă cu azot (nitrogen).

Tehnologia cu plasmă cu azot este distinctă și se diferențiază de tratamentele tradiționale pentru piele. Prin generarea de plasmă din azot gazos, NeoGen creează o energie termică controlată care poate fi livrată cu precizie pielii.

Această energie stimulează o cascadă de efecte pozitive, țintind mai multe preocupări simultan, cum ar fi ridurile și liniile, zona ochilor și întărirea pielii.

Plasma este una dintre cele 4 stări fundamentale ale materiei, toate acestea sunt solid, gaz, lichid și, desigur, plasmă. Plasma poate fi generată artificial prin încălzirea unui gaz inert sau supunerea acestuia la un câmp electromagnetic puternic.

Plasma cu azot, datorită intervalului său optim de temperatură și proprietăților antibacteriene, s-a dovedit clinic și științific că reface și regenerează în mod sigur și eficient pielea, crește temporar permeabilitatea pielii, denaturează bacteriile și fungile, și a fost aprobată/autorizată pentru șapte indicații estetice, dermatologice și post-chirurgicale.

Ce face ca tratamentele de regenerare cu plasma NeoGen să fie unice?

Plasma este a patra stare a materiei. Plasma este similară cu un gaz, dar cu mulți dintre atomii săi rupti în particule încărcate electric, atât electroni încărcați negativ, cât și ioni încărcați pozitiv.

Exemple de plasmă includ fulgerul, Aurora Boreală și lămpile cu tub fluorescent.

Ce este special la plasma cu azot?

Plasma de azot este o sursă de energie termică care este foarte conductivă și pătrunde ușor în piele. Căldura eliberată din plasmă are un efect profund la și sub suprafața pielii, provocând perturbări termice în întreaga arhitectură a pielii, pătrunzând la fel de adânc ca dermul reticular.

Plasma cu azot nu depinde de interacțiunea cu un anumit cromofor țintă și nu se bazează pe o anumită lungime de undă pentru eficacitate. Adâncimea de penetrare este influențată de nivelul de hidratare al pielii, deoarece energia este condusă prin apă.

rejuvenare faciala-corporala

Rejuvenare Facială
și Corporală

timp minim de recuperare

non-invaziv

non-invaziv

Tehnologia plasmei de azot și modul în care funcționează:

NeoGen utilizează gaz de azot de calitate medicală pentru a genera impulsuri de plasmă de azot. Fiecare impuls reprezintă o masă de energie termică care livrează între 50 și 120 de grade în milisecunde fără a carboniza suprafața pielii.

Cum trece azotul de la starea de gaz la plasmă pentru a efectua tratamentul?

Gazul de azot de calitate medicală este eliberat din recipient în generatorul dispozitivului NeoGen, care apoi creează un impuls de radiofrecvență ultra-înaltă. Acesta transformă apoi gazul în plasmă în interiorul aplicatorului, care vizează zona prin transferul energiei termice pe suprafața pielii.

Energia termică transferă căldura direct în zona țintă, ceea ce determină imediat contractarea țesutului ca rezultat al încălzirii colagenului dermic. Apoi, căldura cauzează o perturbare termică a elastinei și stimularea fibroblastelor, creând un efect de vindecare a rănilor. Acest lucru înseamnă că colagenul se regenerează, iar dermul deteriorat începe să se reducă/să se vindece.

Procedura este non-ablativă și nu creează aceste efecte cu vaporizarea agresivă a pielii, ci încălzește pielea pentru a reînnoi și regenera ceea ce există deja în piele. Prin încălzirea pielii în acest mod și crearea acestui efect, stratul încălzit al epidermei devine desiccat (uscat) și acționează ca o barieră naturală pentru a o proteja de infecții, etc., atâta timp cât acest lucru se întâmplă în concordanță cu îngrijirea corectă post-tratament.

Această barieră naturală încurajează, de asemenea, vindecarea naturală și, în cele din urmă, se descuamează. Bariera naturală încurajează, de asemenea, vindecarea și, în cele din urmă, se descuamează. Această barieră naturală încurajează, de asemenea, vindecarea și, în cele din urmă, se descuamează, accelerând astfel recuperarea.

Întregul proces promovează producția de colagen, ceea ce determină întinderea pielii și obținerea unei aspect mai neted și mai tânăr. Aceste efecte vor continua să se dezvolte până la un an după tratament.

Procesul în sine regenerează întotdeauna pielea, indiferent de alte condiții sau probleme ale pielii pe care doriți să le tratați. Pentru ca tehnologia să trateze alte indicații sau probleme, utilizatorul va efectua întotdeauna o consultare cu clientul/pacientul. Sistemul are funcții variabile care permit tratarea diferitelor indicații, tipuri de piele și zone ale corpului, cum ar fi nivelurile de energie și setările de selecție a tipului de piele.

Ce tratamente puteți face cu NeoGen?

skin-tightening-img

Skin Tightening

ochi

Ochi

riduri

Riduri

Daune Solare & Pigmentări

Exemplu de cicatrici acneice

Experimentați puterea de transformare a tehnologiei cu plasmă cu azot de la NeoGen în abordarea cicatricilor de acnee. Metoda noastră inovatoare de tratament oferă o soluție cuprinzătoare pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor de acnee.

Prin valorificarea energiei termice controlate a plasmei cu azot, NeoGen stimulează remodelarea colagenului și promovează regenerarea pielii. Acest proces ajută la minimizarea apariției cicatricilor acneice prin netezirea texturii neuniforme, reducerea profunzimii cicatricilor și promovând întinerirea generală a pielii.

Fiți martor la diferența remarcabilă, deoarece tehnologia avansată NeoGen vă revitalizează pielea, redându-vă încrederea și un ten mai uniform.

rezultat inainte si dupa tratament acnne cu neogen plasma

Exemplu de riduri laba gâștei

Redescoperiți un aspect mai tineresc și mai vibrant cu tehnologia cu plasmă cu azot de la NeoGen, special concepută pentru a aborda ridurile laba gâștei din jurul zonei ochilor. Metoda noastră revoluționară de tratament vizează zona delicată din jurul ochilor cu precizie și eficacitate.

Prin utilizarea energiei termice controlate generată de plasma cu azot, NeoGen stimulează producția de colagen și întărește pielea. Acest proces ajută la diminuarea aspectului labei gâștei, reducând liniile fine și ridurile și promovând o zonă a ochilor mai netedă și mai întinerită.

Exemplu de daune solare

Descoperiți un ten strălucitor și întinerit abordând efectele daunelor solare cu tehnologia cu plasmă cu azot de la NeoGen. Abordarea noastră de ultimă oră oferă o soluție cuprinzătoare pentru diminuarea aspectului pigmentării și a leziunilor cauzate de expunerea prelungită la soare.

Prin aplicarea țintită a energiei termice controlate derivate din plasma cu azot, NeoGen țintește și descompune eficient melanina în exces, responsabilă de petele solare, decolorarea și alte probleme legate de pigmentare.

De asemenea, tratamentul stimulează producția de colagen, promovând revitalizarea pielii și estompând treptat apariția leziunilor induse de soare.

 

B&A portrait Dr Raj

Video NeoGen Plasma

Pentru oferte NeoGenEvo sau mai multe informații despre echipamentul de plasmă cu azot nu ezitați să ne contactați!