jovena-brera-medical-estetic
jovena-plasma-rf-tratments-blefaroplastic

Jovena

Un sistem inovator bazat pe două energii


  1. RF Diatermocontraction®

  2. Fractional Plasma®

pentru regenerarea pielii

jovena_frontale
jovena-background-2

Platformă bio-regenerativă

Jovena® adoptă o abordare unică a regenerării pielii prin combinarea a două modalități brevetate într-un singur dispozitiv.

Fractional Plasma® pentru microchirurgie minim invazivă și RF DiatermoContraction® pentru a ajunge la straturile dermice mai adânci și mușchi.

Maximizați activitatea și profitabilitatea clinicii dumneavoastră pe tot parcursul anului cu protocoale de neegalat.

Jovena® oferă opțiuni de tratament inovatoare bazate pe nevoile pacientului dumneavoastră.

4 MODULE DIFERITE, extrem de inovatoare pentru rezultate uimitoare

Fiecare HANDPIECE® (aplicator) este proiectat special pentru a maximiza rezultatele tratamentului, reducând în același timp timpul de nefuncționare.

Jovena® este capabil să îndeplinească rezultatele dorite de pacienții dumneavoastră, oferind tratamente confortabile, cu puțină sau fără durere.

jovena-background-2

RESTAURAREA MUȘCHILOR

bQUAD® de la Jovena® se bazează pe combinația simultană a diatermiei RF asociate contracțiilor musculare (Diatermo Contraction®).

Pulsul diatermic RF, datorită propriilor caracteristici bio-recunoscute, produce recrutarea masivă de fibre, păstrând în același timp confortul remarcabil în timpul sesiunii de tratament.

Contracțiile musculare generate de pulsul diatermic RF brevetat pot fi combinate cu acțiunea termică produsă de diatermia RF pentru a promova strângerea, fermitatea și tonifierea pielii. Aplicatorul bQUAD® are o geometrie reticulară patentată pentru difuzie optimizată și omogenă a căldurii, un instrument excelent pentru a efectua tratamente pe tot parcursul anului.

Patent n.: 202018000003566

rf-bquad-quadripolar
plasma_roll_medicina-estetica-energy

REGENERAREA EPIDERMEI

plasmaROLL® este un aplicator Fractional Plasma® blând și sigur care vizează straturile superficiale ale pielii și promovează micro-retracția cu timp de nefuncționare minim.

Conceput pentru tratamente pe zone mari ale corpului, feței, gâtului și decolteului, plasmaROLL® este realizat dintr-o rolă de unică folosință cu o matrice densă de micro-găuri pentru a asigura o distanță fixă ​​față de piele. Acest lucru diminuează, de asemenea, riscurile de efecte secundare nedorite pe zonele deosebit de delicate.

plasmaROLL® permite tratamente superficiale în epidermă, optimizând reînnoirea celulelor epidermice.

Patent n.: 202018000002599

dac_plasma_roll_jovena_new_system

REMODELARE DERMICĂ PROFUNDĂ

plasmaTIP® oferă o livrare precisă a Fractional Plasma® pentru a trata problemele comune de îmbătrânire a pielii, cum ar fi liniile fine, ridurile, cicatricile, striurile și multe altele. Este un instrument ideal pentru pacienții care doresc să scape de semnele de îmbătrânire cu timp de nefuncționare minim.

Aplicatorul patentat PlasmaTIP® este un vârf de ac de unică folosință încapsulat, conceput pentru controlul maxim al împușcării. Sticla sa acționează ca un sistem de distanțare pentru a păstra o distanță fixă față de piele și ca amplificator de aer pentru a asigura o ionizare constantă în timpul ședinței.

DAC© (Deep Action Control) oferă două modalități: punct și tehnici liniare. Operatorul poate alege să rămână pe o zonă fixă ​​în timpul impulsului cu opțiunea punct. Selectarea opțiunii liniare permite operatorului un tratament de alunecare rapidă cu beneficiile impulsurilor automate.

Patent n.: 202019000001575

dac_plasma_tip_jovena_treatments_dermatology
plamsa_pro_plasmage_professional_micro_safety

MICROCHIRURGIE MINIMINVAZIVĂ

plasmaPRO® este cea mai recentă evoluție a liderului Plasmage®. A fost îmbunătățit de un aplicator selectiv conceput pentru a furniza energie Fractional Plasma®. Tehnologia creează leziuni controlate de la epidermă la derma superficială cu puncte adaptate în ieșiri non-ablative sau ablative.

Modalitatea de tratament DAC© din plasmaPRO® permite operatorului să aleagă dintre opțiunile puncte super subțiri, medii sau mediu-late cu acțiune profundă și programul inovator de pulverizare pentru a viza zonele de dimensiuni medii cu daune limitate, dar cu sublimare ridicată.

plasmaPRO® de la Jovena® va continua să fie un instrument de referință pentru tratamentele periorbitale (blefaroplasma®) și leziunile benigne prin introducerea de caracteristici inovatoare.

dac_plasma_pro_expert_dermatology_medical_supply
jovena breara medical italia

TRATAMENT MULTI-STRATURI CU OPȚIUNI COMPLETE PENTRU REGENERAREA PIELEI

  • revitalizarea feței

  • revitalizarea decolteului

  • tonifiere musculară

  • coagularea țesuturilor moi

  • microchirurgie minim invazivă

Rezultate înainte și după Jovena

Prezentare video jovena

Pentru oferte Jovena sau alte informații nu ezitați să ne contactați!