Dezvoltat cu tehnologie LED

Noul EXCELSIOR este cea inovatoare tehnologie de epilare definitivă de până acum! 

Cum funcționează Tehnologia LED?

Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă a părului se bazează pe cipuri LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm.

Lumina LED este extrem de eficientă, ea vizează melanina foliculului de păr, pentru o îndepărtare permanentă a firului. Datorită spectrului larg de lumină, acesta poate fi aplicată tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr

EXCELSIOR - MULTIPULSE - TEHNOLOGIE LED

EXCELSIOR

Avantaje Tehnice față de alte Aparate Epilare Definitivă

Noul Excelsior este capabil să efectueze până la 50 de milioane de impulsuri, menținându-și viața utilă pentru o perioadă minimă de 5 ani.

Tehnologia LED încorporată în EXCELSIOR poate emite lungimi de undă a luminii infraroșii cuprinse între 755 – 880 nm, ceea ce duce la o îndepărtare permanentă a părului.

Excelsior nu are nevoie de consumabile, iar funcționarea sa optimă, fără timp de întrerupere între pacienți, oferă o întreținere ușoară și costuri reduse.

Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai puțin de 15%), obținem o penetrare mai eficientă a energiei optice în piele, decât cu alte sisteme, astfel, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

Datorită sistemului puternic de răcire ICE-TEC, în timpul tratamentelor temperatura de funcționare variază între -5 și -15 grade, ceea ce garantează o senzație de confort regulat și cea mai înaltă protecție a pielii.

Spotul a fost fabricat în special din materiale cu conductibilitate înaltă (cupru și aur), pentru a realiza un sistem de răcire ideal, prin controlul integral al temperaturii.

Noul EXCELSIOR dispune de un spot mare de 17 x 22mm (3,74 cm²), datorită căruia oferă o energie regulată, care reduce durata procedurii.

Principalele Caracteristici Tehnice

Putere Energetică de 1.200W – Obținută prin 12 CIPURI LED de 100 W fiecare. Datorită dimensiunilor mici ale jetoanelor, acestea pot fi compactate separat într-un mod optimizat în interiorul mânerului pentru a obține o densitate mai mare de putere. Densitatea energetică a noii lumini LED OPT este cu până la 60-70% mai mare decât laserele cu diode convenționale.

Datorită frecvenței EXCELSIOR (1-10 Hz), dispozitivul devine unul dintre cele mai rapide sisteme de epilare definitivă pe bază de energie luminoasă.

Aplicatorul echipamentului de epilare definitivă EXCELSIOR este proiectat să ofere utilizatorului cea mai mare ergonomie, permițând terapia în zone ale corpului mai puțin accesibile, fără a provoca un disconfort în timpul utilizării. Materialul utilizat la producția aplicatorului este foarte rezistent, ceea ce reduce considerabil riscul de deteriorare în cazul de cădere și / sau coliziune.

Software-ul noului aparat EXCELSIOR ne permite să lucrăm în patru moduri de tratament: SHR, static, continuu și expert.

În plus, sistemul software deține o funcție de calibrare a energiei, care permite o emisie precisă și eficientă de energie. Conexiunea WIFI permite accesul controlului de la distanță, pentru verificarea parametrilor.

lego laser aparat epilare definitiva led.jpg

Fișă Tehnică EXCELSIOR  – EPILARE LED

Sursa de lumină

Cipuri OPT LED

Spectrul de lungime de undă

755 nm ~ 880 nm

Putere energetică LED

1,200 w

Dimensiune ecran color

LCD 9,8 ″

Limbă software

Engleză și altele

Mod de lucru

Sistem SHR, static, continuu și expert

Sistem de siguranță

Calibrare Automată

Dimensiune Spot

17 x 22 mm

Durabilitatea aplicatorului

50 milioane de impulsuri

Lățimea impulsului

9 ms – 780 ms

Fluență energetică

1 J / cm² – 100 J / cm²

Frecvență

1 Hz – 10 Hz

Sistem de răcire

ICE TEC + Răcire cu apă

Zgomot nivelul

60 db

Temperatura de răcire

5 ° C – 15 ° C

Tensiune electrică

220 V / 110 V

Pentru oferte aparat epilare LED
EXCELSIOR
sau alte informații despre echipament nu ezitați să ne contactați.