fbpx

Vezi unde poți face tratamentul facial JETPEEL

unde pot face tratamentul jetpeel

Vezi toate centrele partenere JetPeel:

COSMEDICAL skin care logo

🌐 Cosmedical Skin Care - Tratamente JetPeel

☎️ 0770 30 20 10

📍 str. Av. Radu Beller, nr. 31, et. 1

Skin med spa logo

🌐 www.skinmedspa.ro

☎️ 0729 740 704

📍 Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1

🌐 tributesalon.ro

☎️ 0749 155 595

📍 Str. Londra, nr. 36, sector 1

Avra Institute

🌐 avrainstitute.ro

☎️ 0765 83 83 83

📍 Str. Paris 61A, Cladirea Labyrinthe Paris, Etaj 1

Doctor Ioana Dragoicea

🌐 uptownesthetics.ro

☎️ 0726 233 377

📍Strada Daniel Danielopolu, nr. 36, parter, apartament 2

q estetic

🌐 Q Estetic

☎️ 0735 222 111

📍 Valea Lupului Nr 6

cludy body center

🌐  Cludy Body Center

☎️  0724 131 801

📍 Str. Maramureș nr. 17

logo tim med

🌐  TIM MED

☎️  0356 176 272

📍 Bld. Liviu Rebreanu nr. 53, Parter

Esteva_logo

🌐 estevainstitute.ro

☎️ 0783 030 203

📍 Strada Platinei nr. 31, Dumbrăvița, jud. Timiș


Cu #JETPEEL, pielea încărcată, cu pori dilatați sau lipsită de tonus, nu mai este un motiv de îngrijorare!


JETPEEL acționează pe mai multe planuri, oferind pielii un răsfăț total!

 1. Îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii;
 2. Hidratează în profunzime;
 3. Curăță pielea cu o soluție ce conține acid glicolic;
 4. Diminuează cicatricile post acneice;
 5. Diminuează și reduce ridurile;

TRATAMENTE JETPEEL:

 • Curățarea în profunzime a tenului cu jet de lichid activ;
 • Hidratare foarte bună a tenului;
 • Tratamentul ridurilor fine de deshidratare;
 • Remodelare facială fără injecții;
 • Tratamentul relaxării cutanate;
 • Regenerare facială;
 • Terapia acneei;
 • Tratamentul cu jet de aer supersonic;
 • Injectarea fără ac de Acid Hialuronic, Vitamina C și A;

Ceste JETPEEL?

JETPEEL este un tratament facial și corporal ce este folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume. Acționat cu ajutorul tehnologiei preluate din industria aerospațiala, acesta livrează amestecul de soluție-aer cu 200 m/s către țesut. Este un sistem revoluționar non-invaziv destinat tratamentelor estetice și medicale și înlocuiește cu succes tratamentele tradiționalele invazive.

De ce tratamentele JETPEEL sunt atât de unice și incomparabile?

Cu ajutorul duzelelor microscopice din interiorul aplicatorului, acesta proiectează micro picături fine din amestecul de soluți-aer, exfoliază celulele moarte și subțiază stratul cornos (prin procedeul de hidro-peeling). In acelasi timp pielea este masată și curățată, iar efectul de răcire stimulează circulația. După procedeul de curățare, soluțiile extrem de eficiente JetPeel Solution, sunt introduse profund în derm. Tratamentul este non-contact și nu necesită ace pentru livrarea profundă în derm a ingredienților activi benefici pielii (acid hialuronic, vitamine, peptide și antioxidanți. ). Această eficiență ridicata și rezultatele tratamentelor au fost confirmate științific în studiile clinice efectuate de spitale universitare din Germania (Hamburg & Leipzig) și din întreaga lume.

Ce se întâmplă în timpul unui tratament cu JETPEEL?

În prima fază jetul de aer este ghidat la o distanță de 1cm continuu și mereu în mișcare pe piele. Celulele moarte, astfel, pot fi îndepărtate ușor prin presiune. În același timp, pielea este hidratata și porii curățați adânc. Comedoanele pot fi îndepărtate în mod eficient și ușor printr-o tehnică specială de aplicare. Procedura de curățare are un efect plăcut de răcire, este absolut lipsita de durere și pregătește pielea pentru a doua etapă.

După curățare, începe procedeul de livrare profundă în derm a ingredientelor speciale benefice pielii. În acest scop vitamine (A + E, B5 și C) sunt disponibile pentru a stimula sinteza de colagen și elastină și de a crea celule noi, îmbunătățește  aspectul pielii și netezește ridurile. In plus cele patru tipuri de acid hialuronic sunt introduse adânc în piele pentru a  susține hidratarea pielii și pentru a o catifela. Acidul glicolic are beneficii semnificative pentru piele pentru a stimula formarea de noi celule și de a îndepărta celulele moarte ale pielii

Cât durează tratamentul JETPEEL?

Un tratament facial complet durează între 45 și 60 de minute. După tratament se recomanda protejarea pielii cu o cremă de protecție solară (50+).

Spune la revedere produselor cosmetice fără beneficii! Soluțiile profesionale JetPeel Solution au revoluționat industria estetico-medicala datorită compozițiilor unice și a modului eficient de livrare a acestora, fără durere sau disconfort.  Odată introduse în derm, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite.

Pielea noastră – puternică și delicată, în același timp

Pielea este cel mai mare organ al corpului și ne protejează organismul de influențele dăunătoare ale mediului, cum ar fi razele solare, ploaie sau frig. Ridurile, forma, elasticitatea pielii scade mai ales în locurile expuse. Complexul Anti-Aging este format din bio-peptide, proteine si patru tipuri diferite de acid hialuronic, care acționează într-un mod unic în metabolismul pielii. Acidul hialuronic difera ca și forme moleculare (<10.000 D; <100,000 D; 1800000 D) ți asigură umiditate pentru eficiență optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.

JETPEEL se evidențiază prin modul unic de abordare fiind singura procedura care curăță, exfoliază, extrage, hidratează pielea și infuzează profund soluțiile active. Totul într-un mod eficient şi rapid. Eficiența se datorează efectului sinergic al sistemului, care conferă rezultate garantate și de lungă durată.

Avantaje:

 • Proceduri non-invazive cu rezultate de lunga durata
 • O gama larga de tratamente ( fata, gat, decolteu, brate, corp)
 • Este un tratament ce a câștigat locul întâi la secțiunea Health & Spa Awards 2017
Call Now ButtonVb. cu un Reprezentant Medical