fbpx

DEKA Laser Academy – 28 Octombrie 2023

deka laser academy

Vă așteptăm la a doua ediție a academie DEKA Laser România, un eveniment dedicat specialiștilor din domeniul medicinei estetice, chirurgiei plastice și ginecologiei.

Anul acesta avem deosebita onoare să-l avem alături de noi pe domnul Profesor Dr. Paolo Bonan – „In charge of Cosmetic Plastic Surgery and Laser Dermo Surgery Unit at Donatello Institute”

Lista speakerilor continuă cu domnul Dr. Ciprian Flueraș – trainer DEKA Laser România, doamna Dr. Alina Dascălu – Medic Primar Obstetrică-Ginecologie și domnul Simone Parenti – „DEKA Clinical Educator”.

Program DEKA Academy Romania

🔬 Ai dorința de a explora cele mai noi tehnologii medicale? Vrei să afli cum poți revoluționa practica medicală cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație? Atunci, evenimentul nostru este perfect pentru tine!

🌟 Vă prezentăm o oportunitate unică de a descoperi tehnologiile medicale inovatoare dezvoltate de DEKA, lider mondial în industria dispozitivelor medicale laser.

Află cum aceste tehnologii pot transforma modul în care tratezi pacienții și îți pot îmbunătăți performanța profesională.

📋 Agenda evenimentului include:
✅ Prezentări detaliate ale tehnologiilor DEKA Laser
✅ Studii de caz de succes
✅ Sesiuni de întrebări și răspunsuri cu experții DEKA
✅ Oportunități de networking cu alți profesioniști din domeniul medical

➡️ Demonstrații live cu echipamentele DEKA – HANDS-ON

🎁 Participarea la eveniment este GRATUITĂ, dar locurile sunt limitate, asa că asigură-ți locul cât mai repede! Rezervă-ți acum biletul de participare și fii pregătit să fii inspirat de noile posibilități pe care le oferă tehnologiile DEKA.

Nu rata această oportunitate de a-ți îmbunătăți practica medicală și de a fi la curent cu cele mai noi inovații din domeniu. Te așteptăm cu brațele deschise la evenimentul nostru DEKA Laser Academy Romania!

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Puteți vedea în postarea de pe Facebook poze de la prima ediție DEKA Laser Academy România


Confirmarea la eveniment se face în urma unei discuții telefonice cu un reprezentant Medical Estetic Line

Înregistrează-te la eveniment

    Dacă formularul de contact de mai sus nu funcționează avem rugămintea să ne sunați la 0724 549 921 sau să ne scrieți pe office@medicalestetic.ro

    Vb. cu un Reprezentant Medical