fbpx

CooPeel – Rejuvenare Facială – Peeling Laser CO2

SmartXide punto - CooPeel - Rejuvenare facială - peeling laser CO2-01

CoolPeel™ este o nouă modalitate de a oferi beneficiile unui tratament tradițional de rejuvenare facială cu laser CO₂. Incredibilul tratament de peeling laser CO₂ poate reduce ridurile fine „eliminând ani de îmbătrânire” fără nici un fel de procedură chirurgicală dureroasă sau perioadă de recuperare. Reduceți totul, de la dimensiunea porilor până la prezența daunelor solare, fără să pierdeți mult timp din viața de zi cu zi!

Pentru o piele mai sănătoasă și cu aspect mai tânăr

Tratamentele laser CO₂ tocmai au devenit mult mai „cool”

CoolPeel™ este o modalitate inovatoare de a oferi în siguranță și confort beneficiile unui tratament tradițional de rejuvenare cu CO₂. Vizând doar stratul superficial de țesut cutanat, pielea deteriorată este îndepărtată, dezvăluind o piele mai tânără și cu aspect mai sănătos.

CooPeel - Rejuvenare facială - peeling laser CO2

Laserele CO₂ au fost multă vreme standardul de aur în tratarea ridurilor, petelor de vârstă, cicatricilor de acnee și a altor pete, precum și pentru echilibrarea tonului pielii. Cu toate acestea, tratamentele tradiționale cu CO₂ au fost asociate de mult timp cu timpi de recuperare considerabili. Precizia și controlul procedurii laser Coolpeel vă permit să obțineți beneficii de refacere a suprafeței pielii fără timpi de recuperare și riscuri.

CoolPeel™ – Rejuvenare facială laser CO2 – Peeling

Procedura CoolPeel™își primește numele din pulsul super-scurt, care creează “daune” controlate cu o acumulare mai mică de căldură în piele. Rezultatul este mai puțin exfoliant și, deși pielea poate părea roșie și uscată, durează doar câteva zile.

În acest fel, sistemul laser fracționat SmartXide Punto face posibilă adaptarea puterii laserului și a dimensiunii pulsului la pacient. Dimensiunea reglabilă a pulsului înseamnă, de asemenea, că se pot trata zone mai mici, cum ar fi zona din jurul ochilor. În plus, față de timpul de impuls extrem de scurt, care previne deteriorarea termică a pielii, laserul are, de asemenea, un model unic de pulverizare, care scurtează timpul total de tratament.

Un tratament facial complet durează doar 5 până la 15 minute, în timp ce alte tratamente ablative cu laser, pot dura până la două ore, în funcție de zona de tratament.

Întrebări legate de CoolPeel™?

CoolPeel™ este o modalitate nouă de a oferi în siguranță și confort beneficiile unui tratament tradițional de rejuvenare CO2. Vizând doar stratul superficial al țesutului pielii, pielea deteriorată este îndepărtată, dezvăluind o piele mai tânără și mai sănătoasă.
Laserele CO₂ sunt standardul de aur în tratarea ridurilor, petelor de vârstă, cicatricilor de acnee și a altor pete, precum și întăresc pielea și echilibrează tonusul. Țesutul de piele deteriorat este îndepărtat sau ablat, stimulând producția de colagen nou și este furnizată energie termică pentru a întări pielea. Sună grozav, dar tratamentele cu CO₂ sunt adesea însoțite de timpi de refecare considerabili și riscuri în timp ce pielea deteriorată se vindecă.

Au fost făcute multe progrese pentru a îmbunătăți efectele secundare ale tratamentelor cu CO2, dar NUMAI CoolPeel™ poate oferi un tratament ablativ fracționat fără timp de recuperare. Există risc minim de hiperpigmentare sau de infecție indusă.

Un tratament CoolPeel™ se poate face folosind numai sistemele laser CO₂ de la DEKA Laser. SmartXide Punto este cel mai recent și mai avansat laser CO₂ de la DEKA, lider global în tehnologia estetică. SmartXide Punto poate controla producția pentru a furniza energie ridicată în impulsuri extrem de scurte pentru a oferi rezultate impresionante de refacere superficială a pielii, fără căldura persistentă care ar deteriora în mod tradițional pielea din jur. Lipsa căldurii inutile este motivul pentru care numim acestă procedură laser (cool) rece – se obține un efect estetic imediat, cu un timp de refacere minim.

Sunteți un bun candidat pentru un tratament cu laser CoolPeel™ dacă doriți să reduceți aspectul liniilor fine și daunele solare, să minimizați porii și să îmbunătățiți textura pielii. Pielea va arăta mai sănătoasă și mai tânără.

Un peeling cu laser CoolPeel™ complet poate dura între 5-15 minute.

Deși nu este nevoie de anestezie, medicul dumneavoastră poate folosi o cremă anestezică pentru un confort suplimentar.

Unul dintre principalele beneficii ale unui tratament laser CoolPeel™, este că timpul de recuperare este minim. Ar trebui să vă așteptați la o mică roșeață, de parcă ați avea o arsură solară, pentru o zi sau două, dar nimic nu ar trebui să vă împiedice să reveniți la activitățile zilnice normale. Pielea se poate simți uscată și solzoasă pe măsură ce se vindecă, așa că este important să o mențineți hidratată.

După tratamentul dvs. CoolPeel™ , este important să vă mențineți pielea hidratată. Pot exista anumite produse pe care ar trebui să le evitați. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cea mai bună îngrijire post-tratament și când vă puteți întoarce la rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Rezultate înainte și după CoolPeel™

 

Clinici partenere unde puteți face CoolPeel™

logo statera

CENTRU DEMO
Medical Estetic Line


🌐 clinicastatera.ro

☎️ 0737 414 145

📍 Șoseaua Pipera nr. 4, Etaj 6

project beauty ruxandra sinescu logo

🌐 projectbeauty.ro

☎️ 0740 929 544

📍Alia Apartments, Bvd Maresal Averescu nr. 7A, Bloc B, Scara A, Apartament 68, Sector 1

oestrogeneclinique

🌐 oestrogeneclinique.com

☎️ 021 9276

📍  Bulevardul Lascăr Catargiu nr.35

logo illumaclinique

🌐 illumaclinique.ro

☎️ 0752 924 538

📍Strada Ștefan Mihăileanu, nr. 35, Sector 2

bioderm logo

🌐 bioderm.ro

☎️ 0722 338 383

📍 Calea București nr.7, Săftica, Balotești, Ilfov

logo-bratila

🌐 drbratila.ro

☎️ 0726 730 815

📍 Str. Frederic Chopin nr.16

Skin med spa logo

🌐 www.skinmedspa.ro

☎️ 0729 740 704

📍 Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1

Dr-Daniela-Diveica

în curând...


🌐 Clinica DR. Daniela Diveică

☎️ 0737 965 600

📍 Str. Stefan Negulescu Nr 34, Sect. 1, Bucuresti (Reper Dorobanti - Piata Floreasca)

c beauty

CENTRU DEMO
Medical Estetic Line


🌐 cbeauty.ro

☎️ 0770 437 575

📍 Strada 13 Decembrie nr. 46, Brașov

Keza Clinique

Keza Clinique Craiova
CENTRU DEMO
Medical Estetic Line


🌐 www.keza.ro

☎️ 0725 922 838

📍 Str. Arieș, nr. 1, bl. A-B, parter

anedio

🌐 Clinica Anedio

☎️ 0351 808 900

📍George Enescu nr 76

eva med center logo

🌐 Eva Med Center

☎️ 0784 611 611

📍  Bd. Mamaia, nr 281, et.1

omini clinic

🌐 OminiClinic

☎️ 0232 216 260 

📍 Str. Grigore Ureche Nr. 2, Bl. 6 Martie

ana visinescu

🌐 Dr. Ana Vișinescu

☎️ 0785 296 113

📍Str. Soarelui, Nr. 3

Keza Clinique

Keza Clinique Timișoara
CENTRU DEMO
Medical Estetic Line


🌐 www.keza.ro

☎️ 0725 922 839

📍Str. Gheorghe Lazăr, nr. 9, etajul 3

logo chiriac

🌐 Dermatologie Dr. Gabriela Chiriac

☎️ 0730 131 336

📍 B-dul Liviu Rebreanu, Nr. 3, Cam 31, etaj 2

logo derma concept

în curând...


🌐 DermaConcept

☎️ 0770 391 014 

📍Piața Teatrului nr.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vb. cu un Reprezentant Medical