Analiza pielii are loc printr-un sistem multi-frecvență special de bio-impedanță, care permite determinarea cantității de apă și distribuția acesteia în diferitele districte intra și extracelulare. Prin această analiză, dispozitivul urmărește un profil precis al pielii, identificând caracteristicile morfologice ale pacientului examinat.

Skin Tester este un analizator facial profesional, care vă permite să „vedeți ce este sub fiecare imperfecțiune” și să fiți mai eficient în propunerea de tratamente și produse de auto-îngrijire. Un instrument avansat esențial pentru planificarea unei intervenții estetice adecvate.

Rezultatul testului este tipărit pe o chitanță completă și clară, care evidențiază imediat problemele asupra cărora trebuie intervenit. Apă totală, apă intracelulară, apă extracelulară, retenție de apă, deshidratare superficială, strat cornos, Ph, tonicitate, elasticitate, sensibilitate, riduri, pete, fototip.

analizator facial selenia italia

Permite evaluarea și tipărirea valorilor a 15 parametri de funcționalitate cutanată și determinarea tipului de tratament cel mai potrivit pentru necesitățile pielii.

Aparatura estetica medicala

Pentru oferte SKIN TESTER sau alte informații, nu ezitați să ne contactați!