Aparate laser Epilare Definitivă Alexandrite și laser diodă

Echipamente Laser Profesionale de Epilare Definitivă pentru Clinici Estetice și Saloane de Înfrumusețare

Medical Estetic Line vă propune cele mai noi și inovatoare aparate laser epilare definitivă, destinate clinicilor estetice și saloanelor de înfrumusețare. Suntem unici importatori și distribuitori DEKA Laser – Italia, LEGO Laser – Spania & Selenia Italia în România. Toate echipamentele sunt fabricate în Uniunea Europeană, beneficiază de garanție un an de zile și livrare rapidă și gratuită.

Pentru procedura laser de epilare definitivă, portofoliul nostru vă oferă mai multe tipuri și variante de aparate profesionale, în funcție de bugetul dumneavoastră, locația centrului estetic și configurația sistemului. Aparatele de epilare laser Alexandrite, laser diodă și epilare prin electroliză comercializate de firma noastră sunt de calitate superioară, sigure și eficiente, tratează orice tip de fir de păr și fototip cutanat, fiind soluția profitabilă pentru orice clinica sau salon.

Aparate Laser Epilare Definitivă Alexandrite natural

Echipamente DEKA Laser – Alexandrite Natural 755 nm

Again PRO


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă

4 Stele

Leziuni Benigne Pigmentare

4 SteleLeziuni Vasculare

4 Stele

Foto Întinerire

4 Stele

Onicomicoză

4 Stele

PFB Pseudofoliculita Barbae


SURSE:

 • Alexandrite – 755nn
 • Nd:YAG Gradient Pulse – 1064nm
 • Nd:YAG Long Pulse – 1064nm
Vezi detalii Again PRO

Again


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă

4 Stele

Leziuni Benigne Pigmentare

4 SteleLeziuni Vasculare

4 Stele

Foto Întinerire

4 Stele

Onicomicoză

4 Stele

PFB Pseudofoliculita Barbae


SURSE:

 • Alexandrite – 755nn
 • Nd:YAG Gradient Pulse – 1064nm
 • Nd:YAG Long Pulse – 1064nm
Vezi detalii Again

Motus AY


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă

3 steleAnti-Aging și Riduri

3 steleLeziuni Vasculare

3 stelePete Pigmentare

2 steleFermitatea Pielii


SURSE:

 • Alexandrite – 755nm
 • Nd:YAG Long Pulse – 1064nm
 • Nd:YAG Short Pulse – 1064nm
Vezi detalii Motus AY

Motus AX


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă

3 stelePete Pigmentare


SURSE:

 • Alexandrite – 755nm
Vezi detalii Motus AX

Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, echipamentele Alexandrite au castigat increderea specialistilor si cea mai mare cota de piata. Popularitatea acestui tip de laser este bazata pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul radacinii firului de păr incomparabil cu laserele concurente. DEKA a dezvoltat o tehnologie care optimizează cuplarea laser-piele prin dublarea transmisiei de energie, cu o eficiență energetică nemaivăzută până acum! Vârful din safir care vine în contact cu piele scade variația indexului de reflexie prin reducerea pierderii de energie reflectată.DEKA oferă o gamă largă de lungimi de undă care reprezintă cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a părului: sursele laser Alexandrite, Diode și Nd: YAG, precum și piesele speciale UPL (Lampă pulsată în formă de U) și FT (Full Treatment). Acest lucru face posibila tratamente extrem de selective pe fiecare fototerapie si pacienti cu par subtire subtire si / sau echitabil, protejand tesuturile de efectele secundare nedorite in acelasi timp.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LASERUL DE EPILARE DEFINITIVĂ ALEXANDRITE?

Fotoepilarea utilizând fie sisteme cu laser, fie pulsatoriu, se bazează pe teoria fototermoliză selectivă. Cu alegerea corectă a lungimii de undă, fluenței și duratei pulsului, este posibil să se obțină distrugeri termice selective asupra unei ținte specifice, reducând la minimum efectele dăunătoare asupra țesuturilor înconjurătoare.

În tratamentele pentru îndepărtarea părului, ținta care trebuie distrusă este foliculul de păr. Lumina este absorbită de melanina conținută în păr care acționează ca un „intermediar” pentru transmiterea căldurii dăunătoare în interiorul foliculului.

aparate epilare definitiva laser

DEKA a depășit limitările și dificultățile tradiționalului Alexandrite pentru epilare, păstrând în același timp toate avantajele. Tehnologia Moveo a acestui aparat laser epilare definitivă, utilizează mișcări simple, egale pe porțiuni specifice, îndepărtând rapid părul nedorit datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și de efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

Laserul Alexandrite este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficient dispozitiv de indepartare a parului nedorit, fiind util in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-VI, conform clasificarii Fitzpatrick). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Laserul Alexandrite utilizeaza lungimea de unda de 755 nm, specifica pigmentului firului de par, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (vase de sange, apa) sa aiba de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

VIDEO Aparate Laser DEKA Alexandrite natural

Aparate Epilare Definitivă Laser Diodă, LED & Electroliză

Echipamente LEGOLaser – Laser DIODĂ cu 3 Lungimi de undă & Laser LED

Echipament Selenia Italia – Epilare Definitivă prin electroliză

eride Smart Dual


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă


SURSE:

 • Alexandrite – 755nm
 • Diodă – 808nm
 • Nd:YAG – 1064nm
Vezi detalii Eride Smart Dual

EXCELSIOR


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă


SURSE:

 • MULTIPULSE LED 755nm-880nm
Vezi detalii EXCELSIOR

SINEPIL


APLICAȚII:

4 SteleEpilare Definitivă


SURSE:

 • TERMOLIZĂ de 13,56 MHz
Vezi detalii SINEPIL

VIDEO Aparate Laser LEGO Diodă & LED

Rezultate epilare aparate laser

Solicită Ofertă de Aparat Laser Epilare Definitivă