Aparat Laser Epilare Definitivă Alexandrite pentru Clinici și Saloane Înfrumusețare

Medical Estetic Line vă pune la dispozitie cel mai nou și eficient aparat laser epilare definitivă, destinat clinicilor estetice și saloanelor de înfrumusețare. Echipamente epilare laser de calitate superioară, sigure și eficiente, soluția profitabilă pentru orice centru de înfrumusetare.

Dintre toate sistemele de epilare bazate pe emisia de fascicule laser, dispozitivele Alexandrite au castigat increderea specialistilor si cea mai mare cota de piata. Popularitatea acestui tip de laser este bazata pe lungimea de unda de 755 nm, care livreaza un nivel de energie per puls la nivelul radacinii firului de păr incomparabil cu laserele concurente. DEKA a dezvoltat o tehnologie care optimizează cuplarea laser-piele prin dublarea transmisiei de energie, cu o eficiență energetică nemaivăzută până acum! Vârful din safir care vine în contact cu piele scade variația indexului de reflexie prin reducerea pierderii de energie reflectată.

Sisteme și Aparate Laser Epilare Definitivă - Leziuni Pigmentate - Leziuni Vasculare

Motus AY

DEKA Laser
DETALII APARAT

Motus AX

DEKA Laser
DETALII APARAT

Synchro FT

DEKA Laser
DETALII APARAT

Minisilk FT

DEKA Laser
DETALII APARAT

Laser Epilare definitivă alexandrite

DEKA a depășit limitările și dificultățile tradiționalului Alexandrite pentru epilare, păstrând în același timp toate avantajele. Tehnologia Moveo a acestui aparat laser epilare definitivă, utilizează mișcări simple, egale pe porțiuni specifice, îndepărtând rapid părul nedorit datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și de efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.

Laserul Alexandrite este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficient dispozitiv de indepartare a parului nedorit, fiind util in tratarea pacientilor cu tegument deschis la culoare (fototip cutanat I-VI, conform clasificarii Fitzpatrick). Spre deosebire de alte dispozitive pentru epilare, laserul Alexandrite este eficient si in cazul firelor de par mai subtiri, putin pigmentate, cum ar fi cele de la nivel facial, fiind utilizat in prezent cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.

Laserul Alexandrite utilizeaza lungimea de unda de 755 nm, specifica pigmentului firului de par, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (vase de sange, apa) sa aiba de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

DEKA Motus AX – laser Alexandrite

Motus AX with Moveo Handpiece The Real Revolution in The Universe of Hair Removal

Epilare Definitiva Laser – Motus AX – DEKA laser – Clinica Statera

Dotează-ti Clinica sau Salonul cu cele mai eficient aparat LASER EPILARE DEFINITIVĂ

Solicită Ofertă de Aparat Laser Epilare Definitivă

Înteleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica nostră de confidențialitate.