Medical Estetic Line vă oferă o gamă selectă de aparate microdermabraziune profesionale destinate clinicilor estetice și saloanelor. Dotați-vă centrul de înfrumusețare cu cele mai noi și inovatoare tehnologii de aparatură cosmetică profesională. Aparate cosmetice de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri, pentru toate bugetele, de la cei mai mari producători din domeniu: Envy Medical U.S.A., Selenia Italia și Tav Tech.

Aparate microdermabraziune profesionale

TOTAL FACE


🔘 Analizator facial – Imprimantă termică incorporată

🔘 Radiofrecvență Onda Dinamica

🔘 Dermoporație

🔘 Dermoregenia RFV

🔘 Microdermabraziune cu capete de diamant

DETALII APARAT

DERMALINFUSION


🔘 HIDRO MICRODERMABRAZIUNE cu capete de diamant

🔘 EXTRACȚIE

🔘 EXFOLIERE

🔘 INFUZARE

DETALII APARAT

JetPro


🔘 Drenaj limfatic

🔘 Hidrodermoabraziune

🔘 Hidroporație

🔘 Infuzarea unui BOOSTER

DETALII APARAT

JetPeel


🔘 Îndepărtează celulele moarte

🔘 Hidratează si curăță în profunzime pielea cu soluția glicolică

🔘 Diminuează cicatricile post acneeice,

🔘 Diminuează și reduce ridurile.

DETALII APARAT

Pe pagina fiecărui aparat microdermabraziune și hidro dermoabraziune veți găsi o descriere detaliată, cu toate tehnologiile și funcțiile disponibile ale echipamentului, cât și cu toate tratamentele faciale care pot fi efectuate cu ajutorul aparatului. Beneficiați de garanție 12 luni, conform E.U., service în 48 de ore și asistentă telefonică non-stop, pentru fiecare produs achiziționat din acestă categorie de pe site-ul nostru. Posibilitate plată aparatură microdermabraziune profesională în rate! Solicită ofertă și află toate variantele de finanțare!

filme prezentare aparate microdermabraziune

Scopul companiei Medical Estetic Line este de a vă oferi cele mai noi tehnologii pentru tratamente faciale și cele mai moderne aparate microdermabraziune pentru saloane de înfrumusețare și centre beauty.

Solicită Ofertă de Aparate Microdermabraziune Profesionale