AparatE Laser Cicatrici și vergeturi pentru Clinici ESTETICE

Medical Estetic Line vă pune la dispozitie cele mai noi și eficiente aparate laser cicatrici și vergeturi de la DEKA Laser. Echipamente de calitate superioară, sigure și eficiente, soluția profitabilă pentru orice centru estetic.

Cicatricile reprezintă o condiție estetică și psihologică foarte răspândită care necesită tratament cu metode combinate ablative și non-ablative pentru a obține rezultate clinice satisfăcătoare și pentru a reduce la minimum timpul de recuperare. În special cicatrizarea din acnee implică o subțiere a straturilor de piele și pierderea elasticității și a tonusului, severitatea cărora va depinde de durata acneei.

SmartXide Punto


APLICAȚII:

4 SteleCicatrici

4 SteleChirurgie Plastică

4 SteleAnti-Aging și Riduri

3 stelePete Pigmentare

2 steleFermitatea Pielii


SURSE:

  • CO₂ – 10600 nm
Vezi detalii SmartXide Punto

RedTouch


4 SteleAnti-Aging și Riduri

3 stelePete Pigmentare

2 steleFermitatea Pielii


SURSE:

  • Dioda – 675nm
Vezi detalii RedTouch

Synchro VasQ


APLICAȚII:

4 SteleLeziuni Vasculare

3 steleCicatrici

2 stelePsoriasis și Vitiligo

2 steleAnti-Aging și Riduri

2 stelePete Pigmentare


SURSE:

  • Dye – 595nm
Vezi detalii Synchro VasQ

Cum funcționează aparatele laser pentru cicatrici?

Îmbunătățiri semnificative necesită utilizarea a mai multor surse de laser pentru a atinge în mod selectiv și eficient diversele adâncimi ale țesutului implicat pentru normalizarea suprafeței pielii și stimularea noului colagen. Prin controlul adâncimii proceselor de vaporizare și reparare, sursa de laser CO₂ ajută la reducerea atrofiei vizibile, la nivelul marginilor cicatricilor, la stimularea producerii de colagen nou, acționând în profunzime și nu doar pe partea exterioară a leziunilor.

Resursele laser non-ablative Nd: YAG și Dye împreună cu utilizarea lămpilor cu impulsuri oferă o versatilitate deosebită în alegerea penetrării țesuturilor, stimulând colagenul nou și dotând pielea cu strălucire și tonifiere reînnoită.

LASER TratamentE CICATRICI ȘI VERGETURI DEKA - înainte și după

Solicită Ofertă de Aparat Laser Vergeturi și Cicatrici

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.