fbpx

SCHWARZY – Întărire musculară și remodelară corporală

SCHWARZY - Întărire musculară și remodelară corporală

Întărire musculară și remodelare corporală, DEKA prezintă SCHWARZY, un dispozitiv care declanșează mai mult de 20.000 de contracții pentru a crește masa musculară în mai puțin de treizeci de minute.

Campionii Filippo Magnini și Alberto Cova au folosit această nouă tehnologie pentru a-și tonifica masa musculară prin stimulări la niveluri extraordinare.

DEKA, o companie florentină aparținând El.En. Group, prezintă Schwarzy, noul sistem non-invaziv de tonifiere musculară și de modelare a corpului ale cărui tratamente au fost dezvoltate și personalizate pentru a viza nevoile specifice, pe baza caracteristicilor persoanei și a zonelor de tratat.

Schwarzy este rezultatul angajamentului continuu al companiei DEKA față de cercetarea științifică și clinică și de la atenția sa la nevoile și cerințele medicilor și pacienților.

Schwarzy, cel mai recent dispozitiv al companiei florentine, îi ajută pe utilizatori să se simtă bine cu ei înșiși printr-o tehnologie revoluționară numită TOP FMS (TOP Flat Magnetic Stimulation), care acționează prin întărirea mușchilor și reducerea depunerilor de grăsime localizate. Acest dispozitiv non-invaziv funcționează pe diferite zone ale corpului prin utilizarea unor aplicatori speciali care se adaptează la abdomen, fese, brațe și picioare, declanșând contracții musculare induse de câmpul electric generat de câmpul magnetic. Această stimulare – superioară stimulării pe care pacientul o poate realiza independent – asigură rezultate excelente. Tratamentul este nedureros și nu provoacă disconfort deoarece nu curentul electric nu trece prin piele.

Schwarzy deka laser

Filippo Magnini, de două ori campion mondial la înot, și Alberto Cova, campion mondial și medaliat olimpic cu aur în cursa de 10.000 de metri – doi mari sportivi din generații diferite, care împărtășesc aceeași abordare bazată pe obiective – au ales Schwarzy pentru a-și menține și întări tonusul muscular.

SCHWARZY - deka laser Întărire musculară și remodelară corporală

Una dintre primele persoane care a folosit noul sistem Schwarzy a fost Profesorul Paolo Bonan, Șeful Departamentului de Dermatologie și Chirurgie Dermo Laser de la clinica Villa Donatello din Florența (Italia), care a descris experiența sa în tratarea campionului olimpic Alberto Cova: „Pentru Cova, noi au dezvoltat un curs strategic de tratament. Alberto apelează la echipa noastră și la noua tehnologie Schwarzy între sesiunile de antrenament. Acum are peste 60 de ani, dar aleargă totuși, tot în maratoane, și, prin urmare, are nevoie de un program de întărire a mușchilor care să îi pregătească mușchii pentru oboseala trăită în timpul cursei. În parte datorită lui Schwarzy, Cova a obținut rezultate excelente, consolidând toți mușchii membrelor inferioare, abdomenului și zonei lombare, asigurând un control mai ridicat al posturii în timpul cursei ”, a conchis prof. Bonan.

Alberto Cova, câștigător al celor 10.000 m la Jocurile Olimpice de vară din 1984 din Los Angeles, este foarte mulțumit de rezultatele obținute cu Schwarzy, comentând astfel: „Aș recomanda Schwarzy oricărui sportiv care dorește să-și stimuleze mușchii, dar mai ales tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții. Acesta este un aparat care vă îmbunătățește bunăstarea personală. ”

Un alt promotor al Schwarzy este cardiologul Dr. Massimo Gualerzi M.D., cofondator și director științific al Longevity Suite, cu sediul în Italia (Parma și Milano), care l-a urmat pe Filippo Magnini în timpul antrenamentului. În cuvintele medicului: „Misiunea instituției noastre este de a asigura bunăstarea pacienților noștri și de a-și prelungi viața prin adoptarea celor mai avansate tehnologii de sănătate. Tratamentele noastre personalizate sunt concepute pentru a îmbunătăți frumusețea interioară și exterioară printr-o varietate de figuri profesionale, cum ar fi nutriționiștii și psihologii, și prin tehnologii de ultimă generație care răspund nevoilor pacienților care necesită tratamente non-invazive, dar eficiente. ” „Pentru Filippo Magnini”, a continuat dr. Gualerzi M.D., „am dezvoltat un curs de tratament finalizat în timpul carantinei. Filippo a urmat un ciclu de sesiuni, care a contribuit la menținerea lui în formă și la întărirea mușchilor săi. Schwarzy este, fără îndoială, o soluție tehnologică câștigătoare capabilă să atingă obiective semnificative ”, a conchis dr. Gualerzi.

schwarzy dekaCampionul mondial de două ori la 100 de metri liberi Filippo Magnini a comentat după cum urmează: „Bazându-ne pe tehnologie pentru a îmbunătăți performanța este o tendință în continuă creștere. Am trecut de la antrenamente „în stil vechi” bazate exclusiv pe echipamente de gimnastică la stimularea electrică și utilizarea câmpurilor magnetice. Aș recomanda Schwarzy, deoarece are o serie de programe diferite care vizează tratamente specifice. Este important să profităm de oportunitățile oferite de tehnologie dacă dorim să urmăm o politică de îmbunătățire continuă. ”

SCHWARZY - deka Întărire musculară și remodelară corporală

„Suntem încântați să introducem această tehnologie importantă, non-invazivă, pentru întărirea mușchilor și menținerea în formă”, a spus Paolo Salvadeo, CEO al DEKA și director general al El.En.Schwarzy este un sistem nou, complet italian, dezvoltat pentru a satisface cererea tot mai mare din partea bărbaților și femeilor care doresc să-și întărească mușchii și să-și remodeleze corpul cu sesiuni scurte de tratament. În calitate de producător de frunte de lasere pentru utilizare în medicina estetică și chirurgie minim invazivă, compania noastră se poziționează din ce în ce mai mult pe segmentul de îngrijire a corpului – mai întâi cu extraordinarul aparat Onda Coolwaves, bazat pe microunde selective, și acum cu Schwarzy, care, întâmplător, pe deplin completează procedurile Onda. Din nou, ne-am confirmat angajamentul de a dezvolta soluții de ultimă oră în domeniul îngrijirii corpului și al bunăstării personale ”, a conchis domnul Salvadeo.

rezultat remodelare corporala Schwarzy.jpg

Schwarzy este doar unul dintre noile produse lansate de DEKA în 2020. Dezvoltat pentru a spori forța musculară, poate fi utilizat singur sau alături de Onda ca un mijloc tehnologic important de îmbunătățire a calității vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vb. cu un Reprezentant Medical