JETPRO

MODUL ÎN CARE TOATE TRATAMENTELE ESTETICE AR TREBUI SĂ FIE

JetPro este cel mai recent dispozitiv JetPeel® ce utilizează tehnologia jet stream pentru o livrare transdermică rapidă și non-invazivă a soluțiilor profesionale, ce conferă o piele vizibil întinerită și mai hidratată. Noul dispozitiv JetPro este mai silențios și mai elegant, oferind cel mai confortabil și eficient tratament din lume.

JetPro valorifică tehnologia avansată a hidrodermabraziunii și oferă un tratament transdermic profund, fără ace și fără perioadă de recuperare. Doar rezultate excelente și un tratament relaxant, fără durere, astfel încât toți clienții să atingă cea mai bună versiune a lor.

JETPRO SPECIFICATII

APLICATORUL JETPEEL – THE MIRACLE WAND

Aplicatorii patentați de la JetPeel reprezintă tehnologia de vârf și sunt cei care permit livrarea de fluxuri fine de jet de lichid la viteze subsonice. Fluxurile de jet întind pielea, creând canale mici care deschid calea către furnizarea non-invazivă a substanțelor de tratament până în cele mai adânci straturi ale pielii.

JetPro este compatibil cu o serie largă de aplicatori, special concepuți pentru diverse utilizări și tratamente:

jetpeel Aplicatori unici

JET SOLUTIONS – PENTRU TOATE AFECTIUNILE PIELII

Solutiile profesionale JetPeel au revolutionat industria estetică datorită compozițiilor unice și a modului eficient de livrare a acestora, fară durere sau disconfort. Odată introduse profund în țesut, aceste substanțe acționează din interior către exterior și tratează problemele țintite.

ANTI-AGING RENEWAL WHITENING SWEAT HAIR CARE

Tratamentul după care toți clienții spun WOOOW!
rezultate jetpeel anti-aging
rezultate jetpeel acnee
rezultate jetpeel huperpigmentari
rezultate jetpeel piele sensibila

Pentru oferte JetPro sau mai multe informații despre acest aparat, nu ezitați să ne contactați!