X-SKIN AGE

CEA MAI COMPLETĂ ȘI INOVATOARE TEHNOLOGIE ANTI-AGING PENTRU TRATAMENTE DE FAȚĂ ȘI DECOLTEU


ÎNTINERIRE, LIFTING, TONIFIERE, OXIGENARE, ACȚIUNE ANTI-RID

x-skin age Selenia - dermalinfusion envy medical - Aparatura Cosmetica Faciala
skin-age-1

Selenia Italia reinventă tratamentul anti-îmbătrânire X-SKIN AGE, o tehnologie nouă și completă, care permite efectuarea tuturor tipurilor de tratamente pentru față, gât și decolteu.

Numeroasele funcții și energii, combinate și livrate simultan, permit stimularea țesuturilor cu toate acțiunile necesare, atât superficiale cât și profunde, pentru o acțiune regenerativă completă și eficientă pe orice tip de piele și orice imperfecțiune.

Un singur dispozitiv ce acționează împotriva tuturor imperfecțiunilor: deshidratare, atonie, retenție de apă, riduri, acnee, anti-aging

onda-dinamica

CEL MAI PUTERNIC STIMULATOR DE REGENERARE, CARE EFECTUEAZĂ O ACŢIUNE ANTI-AGING, UN DECONTRACTANT ŞI DEFIBROTIZATOR VASCULAR

Pielea este revitalizată prin găsirea tonului, fermității și hidratării profunde.

UN PATENT EXCLUSIV SELENIA ITALIA

rezultate-x-skin-age

(Tratamente testate clinic)

O COMBINAȚIE DE INOVAȚII PENTRU REZULTATE EXTRAORDINARE

Dermabraziune
Curățarea celulelor moarte este prima operație de regenerare a pielii.
O piesă de mână dotată cu dermoabrasori speciali și aspirație ușoară a pielii, obține o curățare mecanică profundă și o oferă luminozitate imediată.

Dermoporaţie
O stimulare inovatoare a pielii, care rezultă dintr-o combinație de 4 energii, cu acțiune purtătoare și Anti-aging: Electroporație, Microcurenţi, unde sunore HF, stimulare ușoară cu LED-uri infraroșii și galben.
Permite penetrarea ingredientelor active în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea

Dermoregenia
Aplicarea simultană a 3 energii: radiofrecvență rezistivă, aspiraţie şi stimulare cu lumină roșie. Această stimulare permite intervenția pe riduri, pe pliurile pielii care sunt mobilizate mecanic, în timp ce sunt stimulate de energiile regeneratoare.

Dermovacuum
Aspirația sub vid și LED-ul albastru permite mobilizarea moale a pielii, drenajul și remodelarea ovalului feței, cu reorientarea fibrelor de colagen.

Analiza pielii
Bio-impedanometrie multifrecvenţă. Permite evaluarea și tipărirea valorilor a 15 parametri de funcționalitate cutanată și determinarea tipului de tratament cel mai potrivit pentru necesitățile pielii.

TEHNOLOGIE COMPLETĂ ANTI-AGING

x-skin
X-Skin Age - Combină Cosmetică Radiofrecvență - Selenia Italia

Pentru oferte X-Skin Age sau alte informații nu ezitați să ne contactați!

BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.