InDeep Selenia Italia

IN DEEP

TEHNOLOGIE UIMITOARE DE HIDRATARE ȘI REVITALIZARE


EFECT ANTI-AGING,
TONIFIERE, ACȚIUNE ANTI-RID

Hidratare profundă și o actiune de biorevitalizare

O stimulare inovatoare a pielii cu ajutorul combinării a trei energii: electroporație transdermală, micro-curenți și foto-stimulare în spectru verde. Furnizarea simultană a acestor energii permite un răspuns biologic mai bun în comparație cu dispozitivele tradiționale de electroporație.

Electroporația transdermală

Este o tehnologie non-invazivă ce utilizează un anumit tip de impulsuri electrice, ce permite o stimulare non-invazivă în condiții de maximă siguranță. Această tehnologie deschide cu atenție micro-canale în membranele celulare, și permite introducerea serurilor în interiorul acestora, fără a afecta pielea sau stratul cornos. Este dovedit științific că este vârful de gamă din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuală, datorită gradului mare de absorbție (de până la 99% ) și a posibiltății de infuzare a soluțiilor atât intracelular cât si extracelular.

Micro-curenți:

Impulsurile speciale ale micro-curenților de intensitate mică sunt emise simultan cu electroporația transdermală și cresc eficiența tratamentului. Totodata stimulează fibrele musculare prin inducerea unor micro-contracții ce
ajută la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare în spectru verde:

Lumina rece în spectru verde de 525 nm stimulează procesul de regenerare naturala a pielii și conferă un efect de luminozitate acesteia. Utilizata împreuna cu celelalte tehnologii, amplifică efectele soluțiilor infuzate.

aplicator dermoporatie selenia italia lumina verde

Tratamentul In Deep este unic si reprezintă o procedură estetică non-invazivă, ce livrează profund în derm un complex de vitamine, minerale și de aminoacizi benefici pielii. Cu ajutorul echipamentului In Deep puteți efectua o gamă largă de tratamente pentru față, gât și decolteu.

MAI MULTĂ ENERGIE PENTRU TRATAMENTELE TALE

Pentru oferte IN DEEP sau alte informații, nu ezitați să ne contactați!

    BIFEAZĂ căsuța dacă întelegi că acest formular îti colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.