InDeep Selenia Italia

IN DEEP

TEHNOLOGIE UIMITOARE DE HIDRATARE ȘI REVITALIZARE


EFECT ANTI-AGING,
TONIFIERE, ACȚIUNE ANTI-RID

Hidratare profundă și o actiune de biorevitalizare

O stimulare inovatoare a pielii cu ajutorul combinării a trei energii: electroporație transdermală, micro-curenți și foto-stimulare în spectru verde. Furnizarea simultană a acestor energii permite un răspuns biologic mai bun în comparație cu dispozitivele tradiționale de electroporație.

Electroporația transdermală

Este o tehnologie non-invazivă ce utilizează un anumit tip de impulsuri electrice, ce permite o stimulare non-invazivă în condiții de maximă siguranță. Această tehnologie deschide cu atenție micro-canale în membranele celulare, și permite introducerea serurilor în interiorul acestora, fără a afecta pielea sau stratul cornos. Este dovedit științific că este vârful de gamă din categoria echipamentelor de mezoterapie virtuală, datorită gradului mare de absorbție (de până la 99% ) și a posibiltății de infuzare a soluțiilor atât intracelular cât si extracelular.

Micro-curenți:

Impulsurile speciale ale micro-curenților de intensitate mică sunt emise simultan cu electroporația transdermală și cresc eficiența tratamentului. Totodata stimulează fibrele musculare prin inducerea unor micro-contracții ce
ajută la tonifierea acestuia.

Foto-biostimulare în spectru verde:

Lumina rece în spectru verde de 525 nm stimulează procesul de regenerare naturala a pielii și conferă un efect de luminozitate acesteia. Utilizata împreuna cu celelalte tehnologii, amplifică efectele soluțiilor infuzate.

aplicator dermoporatie selenia italia lumina verde

Tratamentul In Deep este unic si reprezintă o procedură estetică non-invazivă, ce livrează profund în derm un complex de vitamine, minerale și de aminoacizi benefici pielii. Cu ajutorul echipamentului In Deep puteți efectua o gamă largă de tratamente pentru față, gât și decolteu.

MAI MULTĂ ENERGIE PENTRU TRATAMENTELE TALE

Pentru oferte IN DEEP sau alte informații, nu ezitați să ne contactați!