Soluția rapidă și cu rezultate de lungă durată pentru îmbunătățirea și tratarea afecțiunilor pielii! Un tratament simultan multifazic, ce inițiază imediat repararea și regenerarea pielii!

  • Hiperpigmentări (post-operatorii, melasmă, lentigo)
  • Acnee și cicatrici postacneice
  • Linii și riduri fine
  • Pori măriți, ten gras
  • Ten deshidratat
  • Texturi neuniforme Piele aspră

Efectele terapiei Dermalinfusion nu se opresc atunci când tratamentul se termină!

Deoarece tratamentul stimulează reînnoirea țesutului, are loc o îmbunătățire continuă, pe măsură ce celulele noi și sănătoase se ridică la suprafață!

Strălucirea și netezimea pielii durează zile întregi!

dermalinfusion-silkpeel

îNAINTE șI DUPă

before-after-melasma-rezultat-dermalinfusion

Tratament Melasmă – 6 Tratamente Dermalinfusion – o ședință odată la 2 saptamani  – cu „Skin Brightening Pro-Infusion Serum” cu Lumixyl

before-after-acnee-rezultate-fermalinfusion

După 10 săptămâni – Acnee Inflamatorie –  6 Tratamente Dermalinfusion – o ședință odată la 2 săptămâni – cu „Pore Clarifying Pro-Infusion Serum”

before-after-acne

După 6 săptămâni – Acnee Inflamatorie –  4 Tratamente Dermalinfusion – o ședință odată la 2 săptămâni – cu „Pore Clarifying Pro-Infusion Serum”

Pentru oferte DERMALINFUSION și alte informații nu ezitați să ne contactați!

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.