Aparate de Slăbit – Anticelulită – Remodelare Corporală

Medical Estetic Line vă oferă o gamă completă de aparate de slăbit, echipamente profesionale de remodelare corporală și slăbire localizată, tonifiere, drenaj și aparate anticelulită, destinate clinicilor estetice și saloanelor. Dotali-vă centru de înfrumusețare cu cele mai noi și inovatoare tehnologii pentru slăbire localizată de la DEKA Laser, Selenia Italia și Cosmosoft

Aparatură de Slăbit - Echipamente Profesionale Remodelare Corporală - Aparate Anticelulită

ONDA COOLWAVES

DEKA Laser
DETALII APARAT

X-MAGIC

SELENIA Italia
DETALII APARAT

X-GENIA

SELENIA Italia
DETALII APARAT

X-SHAPE

SELENIA Italia
DETALII APARAT

BODYSCULPTOR

Cosmosoft
DETALII APARAT

Spune ADIO Celulitei cu Aparatele Profesionale de Slăbit și Remodelare Corporală pentru Saloane

ONDA este primul echipament de remodelare corporală din lume, care folosește Coolwaves™, microunde medicale speciale, care targhetează numai celulele grase și membranele acestora, eficient și neinvaziv!

Tehnologia patentata MultiAction de la Selenia Italia, livrează un fascicul de 3 tehnologii: radiofrecvență, ultrasunete și fotobiostimulare, personalizat (diferite frecvențe și diferite intensităti). Acțiunea nu este doar la suprafată, ci și în profunzime.

Tratamente terapeutice de profunzime, non-invazive, nedurerose și cu rezultate de lungă durată, pentru: celulită, grasime localizată, piele lăsată (fermitate), retentie de apă și metabolism celular slab.

Dotați-vă Clinica sau Salonul cu cele mai eficiente Aparate de Slăbit Anticelulitice și Remodelare Corporală

Solicită Ofertă de Aparate de Slăbit Remodelare Corporală Anticelulită!

Înteleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica nostră de confidențialitate.